Το NewSchool.Athens συνεργάζεται με το μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό όμιλο της Νορβηγίας, τo Anton B Nilsen που αριθμεί 30.000 φοιτητές στις τάξεις του.

Στον όμιλο ανήκουν δυο από τις καλύτερες Σκανδιναβικές Σχολές Φωτογραφίας: η Bilder Nordic School of Photography και το Berghs School of Communication. Η συνεργασία του ΝewSchool.Athens γίνεται σε επίπεδο σχεδιασμού προγραμμάτων, σε επίπεδο ανταλλαγής καθηγητών αλλά και μαθητών.

Anthon Β Nilsen Education

H ABN Education είναι στρατηγικός συνεργάτης του NewSchool.Athens. Παρέχει τόσο το πρόγραμμα σπουδών, όσο και διδάσκοντες. Το ίδρυμα αυτό είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ιδιωτικής εκπαίδευσης στη Σκανδιναβία, κυρίως στους τομείς της τέχνης και της επικοινωνίας. Έχει 30.000 φοιτητές σε 12 διαφορετικές σχολές. Το Anthon Β Nilsen Group ιδρύθηκε το 1879 και εξακολουθεί να έχει τις αξίες του ιδρυτή της. Ο Όμιλος εδρεύει στη Σκανδιναβία.

Bilder Nordic School of Photography

To Bilder Nordic School of Photography παρέχει διδασκαλία, τεχνογνωσία και έμπειρους καθηγητές βάσει καθηγητών-επισκεπτών. Το Bilder Nordic School of Photography είναι μια πολύ γνωστή δημιουργική σχολή φωτογραφίας στο Όσλο και τη Στοκχόλμη.

Berghs School of Communication

To Berghs School of Communication είναι κορυφαία σχολή επικοινωνίας της Σουηδίας. Η διάρθρωση του μαθήματος είναι πρακτική, ταχεία και προσανατολισμένη σε επαγγελματική αποκατάσταση.

Η Berghs προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων, απευθυνόμενα από αρχάριους μέχρι επαγγελματίες, στη διαφήμιση, το graphic design, τις δημόσιες σχέσεις, την ανάπτυξη παιχνιδιών ηλεκτρονικών υπολογιστών και της επικοινωνίας.

Το Berghs School of Communication έχει κερδίσει το Golden Lion Award για δύο συναπτά έτη στις Κάννες ως το πιο δημιουργικό πανεπιστήμιο στον κόσμο.